Vereniging De Noorderspeeltuin

 

 

Wie-is-Wie??

 
GeschiedenisBestuurActiviteitenJordaans Muziek FestivalPeuterspeelzaalRoutebeschrijvingSponsoringContactTerug naar hoofdpagina

 

Ik stel mij even voor:

Ik ben Tom de Koster een enthousiast lid van drumfanfare “de Noorderspeeltuin”. Wij zijn een kleine club mensen die van muziek maken een hobby hebben gemaakt. Ik moet zeggen dat de mensen in de vereniging erg leuk met elkaar omgaan en dat is prettig.

Wij zijn momenteel selfsupporting bezig want een nieuwe instructeur hebben wij nog niet gevonden. Onze vorige (Gerrit Loenen) is helaas overleden en nog geen andere, die in ons groepje past, gevonden.

Maar tot op dit moment redde we ons aardig er is nu sinds kort iemand die ons helpt met de tamboers een keer in de veertien dagen dus dat gaat al weer wat beter.

Wij zouden graag zien dat mensen die een instrument bespelen en momenteel op zoek zijn naar een nieuwe stek (Trompetten, Baritons, Tamboers, Saxofoon’s, enz.) eens komen kijken bij ons. Ik denk nl. dat er best nog muzikanten zijn die dat laatste duwtje nodig hebben om weer te gaan spelen, ik zou zeggen kom eens kijken bij ons.

Muziek maken is plezier en wij doen het graag !!!

U toch ook ?